بازار خودرو

اخبار به روز بازار خودرو

بازار خودرو

اخبار به روز بازار خودرو

  • ۰
  • ۰

عکس از رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای نشیمنگاهی

در سه دهه گذشته، نرخ ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد بالای ۶۵ سال کاهش یافته؛ به‌ نظر می‌رسد غربالگری‌ های منظم و آگاهی بیشتر نقش اصلی را در این کاهش ایفا کرده‌ اند. اما برخلاف این روند، آمار ابتلا در بزرگسالان زیر ۶۵ سال رو به افزایش است؛ به‌ ویژه در گروه سنی زیر ۵۰ سال، این نرخ با رشد ۲.۴ درصدی همراه بوده است. پزشکان میگویند تاثیر رژیم غذایی بر سلامت روده و ناحیه نشیمنگاهی از آنچه فکر میکنید، بیشتر است.

همچنین اغلب متخصصان گوارش و تغذیه در سراسر دنیا هشدار می‌ دهد که این روند افزایشی در بین جوان‌ ترها بسیار نگران‌ کننده است. به گفته آنها، علاوه بر عوامل ژنتیکی، نوع تغذیه نقش اساسی در افزایش ریسک ابتلا دارد.

سبک زندگی غربی؛ عامل اصلی ابتلا به سرطان های گوارشی

قبل از اینکه غذاهای فرافرآوری‌ شده در رژیم غذایی مردم جا باز کنند، سرطان روده یکی از بیماری‌ های نادر به‌ حساب می‌ آمد. حتی امروز هم در جوامعی با تغذیه سالم‌ تر و کم‌ چرب‌ تر، این بیماری شیوع پایین‌ تری دارد. رژیم‌ های پر چرب و کم‌ فیبر ارتباط مستقیمی با ابتلا به انواع سرطان‌ ها دارند، به‌ ویژه سرطان روده.

نسلی که با نوشیدنی‌ های شیرین، فست‌ فودها، چربی‌ های مضر و گوشت قرمز بزرگ شده‌ اند؛ و این ترکیب ناسالم ممکن است یکی از دلایل افزایش چشمگیر ابتلا به سرطان روده در سنین پایین باشد. بدون تغییر جدی در سبک زندگی، این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

خوراکی‌ های مضر و رژیم غذایی نادرست کدامند؟

آنچه می‌ خوریم، مستقیماً بر سطح التهاب در دستگاه گوارش اثر می‌ گذارد، و التهاب زمینه‌ ساز شکل‌ گیری بسیاری از سرطان‌ ها میباشد. طبق تحقیقات به دست آمده، محققان رژیم غذایی غربی را با التهاب مزمن روده مرتبط دانسته‌ اند. مهم‌ ترین خوراکی‌ هایی که این خطر را افزایش می‌ دهند شامل قندهای فرآوری‌ شده، چربی‌ های حیوانی و گوشت‌ های فرآوری‌ شده هستند.

  • قند: شکرهای صنعتی مثل شربت ذرت با فروکتوز بالا در همه‌ چیز پیدا می‌ شوند؛ از نوشابه و شیرینی گرفته تا غلات صبحانه و نان های صنعتی. این نوع قندها با چاقی و التهاب بدن در ارتباط هستند.
  • چربی حیوانی: مصرف طولانی‌ مدت این نوع چربی‌ ها می‌ تواند به التهاب مزمن، دیابت نوع ۲ و چاقی منجر شود. این عوامل همگی زمینه‌ ساز سرطان، به‌ ویژه سرطان‌ های مرتبط با التهاب مزمن هستند.
  • گوشت قرمز و فرآوری‌ شده: بیکن، سوسیس، انواع ژامبون و گوشت‌ های بسته‌ بندی‌ شده باعث افزایش التهاب، چاقی و مقاومت انسولینی می‌ شوند. مطالعات نشان داده‌ اند کسانی که بیشتر از چهار بار در هفته گوشت‌ های فرآوری‌ شده مصرف می‌ کنند، ۲۰ درصد بیشتر در معرض خطر سرطان روده‌ اند.

khabarnevis | تاثیر رژیم غذایی بر سلامت ناحیه نشیمنگاهی 

  • matin pishrow

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی